oDesk English Test Questions Answers US Version 2012 / 2013


This time i want to say about oDesk English Test Questions Answers US Version 2012 / 2013. Answers in bold! Get yourself the perfect score with oDesk Test Answers (This is for the 2013 version of the English Test)

Question 1
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew________the secret investigation_________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.
Answer: a. of, about
Question 2:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.
Answer: b. totally, irresponsible
Question 3:
Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.
Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.
Question 4:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While_________of our relatives live on the__________hill in the county, _________of our friends live in the _________areas of the valley.
Answer: c. many, windiest, most, more, protected
Question 5:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise_____________.
Answer: d. does not need to be necessarily stupid.
Question 6:
Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don’t _________think Larry should call__________wife if______________is going to be late for dinner?
Answer: a. you, his, he
Question 7:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
days for last has good weather few The been the not
Answer:d. The weather has not been good for the last few days
Question 8:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.
Answer: b. shortest, accordingly
Question 9:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.
Question 10:
Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
Answer: d. No, he only wears it when his ears are cold.
Question 11:
Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d.Whose book is that-his or our?
Answer: e. None of the above
Question 12:
Which of the sentence illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange
Answer: d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.
Question 13:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.
Answer: d. He said it might snow tomorrow.
Question 14:
Which of the following sentence punctuated correctly?
Answer: d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”
Question 15:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.
Answer: d. Albert said Sharon had to go to the bank today.
Question 16:
Choose the option that correctly changes original sentence from active to passive.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:
Answer: d. A lot of lumber is being carried by that tall man.
Question 17:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.
Answer: b. beside, during
Question 18:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on weekends
Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.
Question 19:
Choose the series of verbs that best completes  the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.
Answers: d. was, setting up, to notice, watching
Question 20:
Choose the series of verbs that best completes  the following sentence.
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!
Answer: d. mailing, forgetting
Question 21:
Choose the series of articles and conjunctions that best completes  the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple, I have seen some _________ are white.
Answer: c. and, although, that
Questions 22:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: c. they did begin to understand
Question 23:
Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.
e. a and b
answer: f. All of the above
Question 24:
Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?
Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.
Question 25:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
Answer: d. our, himself, us
Question 26:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
______________ is the name of the opera, and ___________ role did you say Maria would play?
Answer: c. What, which
Question 27:
Choose the verbs and phrases that best completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?
Answer: e. a and c
Question 28:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”
Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.
Question 29:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys___________ the flower pot, we were unable to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________ the corner.
Answer: a. under, in. around
Question 30:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children who had run toward the loud _______________.
Answer:d. music, told the others about the ice cream truck outside.
Question 31:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is
Answer: c. What is the name of your company?
Question 32:
Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.
Answer: b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.
Question 33:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.
Answer: a. us, their, we, ourselves.
Question 34:
Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.
Question 35:
Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?
Answer: e. All of the above
Question 36:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.
Answer: b. amazed, rare, incredibly, beautiful
Question 37:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel well.

And that’s it for oDesk English Test Questions Answers US Version 2012 / 2013

0 comments: